Horoscoop Johan Cruijff

Advertenties

Dit is de geboortehoroscoop van Johan Cruijf met aan de buitenrand de transits en progressies op de dag van zijn debuut.

De geboortehoroscoop van Johan Cruijff heeft een nauwe aspectcombinatie van Mars, Jupiter en Pluto. Mars is de planeet van de energie en de competitiedrang. Mars staat precies driehoek Pluto wat de drang om te winnen en het energieniveau versterkt. Mars maakt een anderhalf vierkant met de planeet van de groei, voorspoed en meer: Jupiter.

De combinatie Jupiter-Pluto belooft succes op enig gebied. Als Mars bij Jupiter-Pluto is betrokken, dan slaag je door je spieren of energie te gebruiken. Mars-Jupiter-Pluto is dus een succescombinatie voor (bijvoorbeeld) sporters. Maar er is meer aan de hand…

Kijk nog eens goed naar de horoscoop en je ziet dat elk van de drie onderdelen van de succescombinatie een belangrijke positie inneemt:

a. ten opzichte van de hoeken (Jupiter vierkant Ascendant en Pluto vierkant MC), samen (Jupiter/Pluto midpunt) anderhalf vierkant AC/MC

b. door plaatsing in eigen teken (Mars)

c. rijzend voor de Zon (Mars

Dat verdrievoudigt het belang van de Mars-Jupiter-Pluto-combinatie. Alleen wie op dezelfde tijd en plaats als Cruijff is geboren op die dag heeft dezelfde belangrijke status voor Mars-Jupiter-Pluto.

Elke horoscoop moet je zien in het licht van de situatie, rekening houdend met genen, geslacht en …kansen.

DEBUUT CRUYF, TRANSITS EN PROGRESSIES

Stel dat Johan Cruijff bij zijn debuut verschrikkelijk was tegengevallen! Gelukkig was dat niet zo. Je ziet dat aan de horoscoop van het debuutmoment.

Jupiter (de planeet van het geluk en het succes; toevallig ook de planeet van de kleur orange) stond exact of het punt tussen de midhemel van geboorte en de progressieve midhemel in. En Jupiter stond samen met de progressieve Zon. Dubbel voordeel dus voor de man die bij elk nadeel wel een voordeel ziet.

OKTOBER 2015

Bijgaand de horoscoop van Johan Cruyff voor 22 oktober, de dag waarop bekend werd dat hij onderzoeken ondergaat i.v.m. longkanker. De longen vallen in de astrologie onder het teken Tweelingen, waar zijn Zon/Maan midpunt in staat. Recht tegenover dat midpunt staat nu transit Saturnus, dispositor van het zesde huis van ziekte. Ook is de progressieve zon bijna exact vierkant Mars. Mars is behalve het symbool van snijden (chirurg) ook het symbool van strijd. Er zijn meer aspecten en transits, maar dit zijn de belangrijkste.

cruyff-okt2015

LINKS

Over Johan Cruijff:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Johan_Cruijff

Over Mars-Pluto:

http://www.astromarkt.net/mars-in-aspect-met-pluto.html

Over Roken en astrologie: http://www.astromarkt.net/roken-astrologie-html/

 

Reacties gesloten