2014 Sterrenbeelden

Home » Horoscoop-sterrenbeeld » 2014 » 2014-sterrenbeelden

DE BESTE TIJDEN IN JOUW HOROSCOOP VOOR 2014

Hier vind je de prognose van de meest gunstige tijden per sterrenbeeld in 2014

Klik op de link naar jouw sterrenbeeld voor een kijkje in de vrolijke kant van de horoscopen van 2014.

Wie meer wil weten kijkt ook naar het artikel '2014 horoscopen' en http://www.astromarkt.net/transit-jupiter-uranus.html ('Het goede nieuws van 2013 en 2014').

 KIES JE ‘STERRENBEELD’ (Astrologisch zonteken)

RAM  Stier  TWEELINGEN

Kreeft  LEEUW  Maagd

WEEGSCHAAL  Schorpioen  BOOGSCHUTTER

Steenbok   WATERMAN  Vissen

MOOIE MOMENTEN, VENUS EN JUPITER

Venus en Jupiter zijn samen de symbolen voor een feest en werden vroeger de ‘benefics’ (goede planeten) genoemd. De leuke kanten van Venus en Jupiter zijn feestelijk. De minder leuke kanten zijn de kater en gewichtstoename na afloop! Je kunt ook goede tijden beleven met Saturnus (sober, niet te warm en netjes) of Uranus (spannend, kicken en met risico’s), Neptunus (ver weg, dromend op een strand met een glas en een gat in je hand) of Pluto (bergklimmend of in gevaarlijke gebieden, kosten nog moeite sparend), maar over het algemeen willen mensen gewoon amusement, lekker eten en drinken en goed weer met lieve leuke mensen om zich heen. Die mensen kiezen voor een vakantie met Venus en Jupiter als stand-by. Combineer de data van Venus en Jupiter, en je vakantie, bruiloft of party kan bijna niet meer stuk. Het zijn ook de periodes die geluk in de liefde brengen, zelfs als het aspect een vierkant of een oppositie is. Kleine dingen kunnen bijdragen aan een prettig en comfortabel gevoel. Met Venus aan je zijde is het bijvoorbeeld gunstig om naar de kapper of schoonheidsspecialist te gaan. Toevallig ga je daar ook heen als je een feestje hebt, gaat trouwen of op vakantie gaat!

TRANSITS

De beweging van de planeten heet in de astrologie 'transits'. Venus en Jupiter transits komen ook voor in moeilijke tijden (met moeilijke transits en progressies). Deze transits van Venus en Jupiter gaan dan samen met troost, hulp en geboden steun. In moeilijke tijden zijn er vaak (tijdelijk) meer sociale contacten met familie, vrienden, buren en kennissen dan gewoonlijk. Venus en Jupiter symboliseren dat.

Wie wat meer van astrologie weet, kan behalve naar de transits van Venus en Jupiter met de zon, ook kijken naar transits van Venus met de geboortepositie van Jupiter of andersom. Buiten de tijden waarin Venus en/of Jupiter zich gunstig verhouden tot jouw astrologische teken, is het immers ook prettig wanneer Venus samenvalt met of een driehoek maakt met jouw Jupiter of andersom. Om dat moment te weten moet je in een sterrentabel je geboortedatum zoeken of je horoscoopposities weten. Wie bijvoorbeeld is geboren in december 1950 heeft Venus conjunct Jupiter begin april 2014 en driehoek Jupiter rond 20 juli 2014. Wie is geboren eind april 1976 heeft Venus in contact met Jupiter rond 15 januari, 5 mei en 17 december. Nog een voorbeeld: wie is geboren op 1 oktober 1965 kan met Venus en Jupiter een mooi feestje of uitje plannen rond 24 april of eind mei/begin juni 2014. Hieronder vind je nog meer goede momenten voor jouw teken.

VENUS=LIEFDE

Venus is de planeet van de liefde en de verliefdheid. Je kunt ook verslingerd raken aan een gadget! Wat dat betreft maakt Venus geen onderscheid. Jupiter is behalve het symbool van reizen ook de planeet van de vooruitgang en de ontwikkeling. Het geluk in de liefde dat Venus en Jupiter spiegelen, is ook het geluk van een sociaal geaccepteerd en fortuinlijk huwelijk, alles afgemeten aan je eigen achtergrond en positie. Dus wie de schoen past...

 

Het plaatje hierboven is een voorstelling van de Keltische feestencirkel. De feesten van rond 21 april, 21 juni, 21 september en 21 december vallen samen met het begin van de astrologische zontekens Ram, Kreeft, Weegschaal en Steenbok. Voor uitleg over de zodiak, de dierenriem en astrologische tekens kijk je HIER.

NB Dit artikel is nog in bewerking. Als de prognose voor de gunstige periodes voor jouw sterrenbeeld in 2014 gereed is, zie je dat aan de link. Klik erop voor een kijkje in de vrolijke kant van de horoscopen van 2014. 

 KIES JE ‘STERRENBEELD’ (Astrologisch zonteken)

RAM  Stier  TWEELINGEN

Kreeft  LEEUW  Maagd

WEEGSCHAAL  Schorpioen  BOOGSCHUTTER

Steenbok  WATERMAN  Vissen

RAM 2014

In mei, de maand van de liefde, staat Venus in Ram. Het is altijd goed als Venus in je eigen teken staat, ook al is Ram niet HET teken voor Venus. Venus wordt in Ram snel, scherp en een beetje hitsig. In het voorjaar staat Venus wel vaker in het teken van ‘’op het eerste gezicht’ (Ram dus!). Ook de hopelijk mooie meimaand van 2014 doet de gevoelens dan ‘opvlammen’. Met Ram worden het geen smeulende vuurtjes! Het aandragen van steeds nieuwe en steeds meer brandstof is dus geboden om het vuurtje brandend te houden!

Venus is niet alleen het teken van de liefde. Venus is ook het symbool van het kleine geluk, amusement en ‘relaxen’. Venus staat gunstig voor het teken Ram vanaf de nacht van 2 op 3 mei 2014 tot en met de 28ste mei 2014 Plan bij voorkeur je relaxvakantie dus in mei, Ram! Of, nog beter, tussen 12 augustus en 5 september of tussen 17 november en 11 december, als Venus een mooie driehoek met je zon maakt.

  • Jupiter is in 2014 vooral prettig reisgezelschap op de levensweg van de Ram die is geboren in maart en voor de april Ram van de eerste 13 dagen!

  • Vanaf medio juli tot begin september 2014 staat Jupiter in de voor de maart-Ram prettige eerste tien graden van het teken Leeuw. Dat begunstigt grote reizen en elk verblijf in het buitenland. 

  • Van september tot en met december profiteren de Rammen die geboren zijn in de eerste dertien dagen van april van de bijstand van Jupiter.  

  • Een erg prettige periode voor de Ram van 11 of 12 april is de tweede helft van november en de eerste 10 dagen van december. Dan staan zowel Venus als Jupiter gunstig en slaagt elk feest.

  • De  Rammen  van 2-12 april kunnen in de eerste helft van 2015 nog eens profiteren van de voor hen gunstige positie van Jupiter!

  • De Ram van na 13 april moet het wat reizen en het geluk van Jupiter betreft (wanneer de persoonlijke horoscoop niet meewerkt) hebben van de periode van na juli 2015.  

!NB De Ram die de progressieve Zon in Stier heeft kijkt ook bij Stier! Ben je bijvoorbeeld op 22 maart jarig en tussen de 30 en 60? Dan staat je progressieve Zon in Stier en heb je in de eerste drie weken van juni Venus aan je kant!

PS Omdat het vierkant tussen Uranus en Pluto in het bijzonder de Ram raakt die geboren is tussen 29 maart en 6 april is het advies aan hen om daar meer over te lezen: http://www.astromarkt.net/2014/ Uranus-Pluto duidt (samen met meer aanwijzingen in die richting) op nervositeit door belangrijke veranderingen.

TERUG NAAR BOVEN

STIER 2014

Venus staat in Stier vanaf 29 mei tot 23 juni. De junimaand lijkt dan ook een erg geschikt moment voor het bouwen aan een nestje of voor het lekker lui liggen in een of andere weide en dat geldt voor alle Stieren.

Wie geboren is tussen 10 en 15 mei heeft in juni ook nog een gunstige Jupiter, wat het plezier in een vakantie en de kansen op het vinden van een geliefde vergroot. Maar zelfs als er niets blijvends ontstaat, zal de vrijgezelle Stier een prettige tijd beleven in juni.  Een alternatief is de periode van 6 tot en met 28 september, wanneer Venus in Maagd staat. Toch zullen de Stieren zich ook niet hoeven te vervelen in de vakantiemaanden juli.

 Ben je eind april geboren en nu ca. 35-40 dan is begin juli 2014 heerlijk! Vanaf 19 juli staat Venus in het voor Stier sympathieke teken Kreeft en daarna in het teken Leeuw. Dat is dan weer niet helemaal passend bij de Stier en niet helemaal naar de smaak en wensen! Eind augustus wordt het dan weer wat prettiger.

 De decembermaand 2014 is vanaf 11 december prettig voor alle Stieren. Het worden mooie feestdagen! Er is maar 1 kanttekening bij: de Stieren die geboren zijn op 12 of 13 mei neigen naar overdrijven, al te veel optimisme en een overdosis zelfvertrouwen. Dat HOEFT niet verkeerd te zijn, maar pas wel op voor horizontale groei!

TERUG NAAR BOVEN

TWEELINGEN 2014

Alle Tweelingen zouden van de laatste week van juni en tot medio juli een prima vakantie kunnen beleven, omdat Venus (de planeet van de liefde en het plezier) dan een mooie driehoek met hun Zon maakt.  Ook de eerste drie weken van oktober is Venus de Tweelingen goed gezind. Maar er is meer dat de Tweelingen kan helpen een tevreden mens (en misschien ook wat dikker, want Venus is zoet en Jupiter is vet).

 Gelukkige en tevreden dagen komen er in ieder geval aan voor de volgende Tweelingen:

Geboren in mei (21-25) en nu ca. 50: medio juni 2014

Geboren in mei (25-31) en nu ca. 60: de maand augustus 2014

Geboren in juni (eerste week) en ca. 30: vroege voorjaar van 2014

Geboren in juni (tweede week) en nu ca. 40: tweede helft van juli 2014

Uit dit lijstje begrijpt de snelle Tweelingen al dat het verschil maakt WANNEER precies je bent geboren en hoe oud je nu bent. Soms hebben alle Tweelingen geluk.

Vanaf half mei tot eind juni kunnen alle Tweelingen op enig moment een erg leuke dag verwachten.  Dat is wanneer de graad van hun geboortezon precies tussen Venus en Jupiter in staat. Kies zo’n dag uit voor een mooie reis of huwelijksfeestje! 

TERUG NAAR BOVEN

KREEFT 2014

Kreeften die geboren zijn vanaf 2 juli hebben in 2014 voordeel van Jupiter, de planeet die geluk, hulp en succes aangeeft. Medio juli 2014 verhuist Jupiter naar Leeuw. Dat is niet erg voor Kreeften  vanaf 30 jaar oud. Zij zullen ook in 2015 weer een of meerdere periodes van vooruitgang, groei en verbetering meemaken.

 In de eerste drie weken van februari staat Venus goed voor rust, ontspanning en plezier.  Vanaf de tweede week van mei staat Venus in het teken Kreeft om de Kreeft blij te maken in de liefde of te helpen om de vakantievreugde te vergroten. De Kerst van 2014 kan niet anders dan prettige feestdagen bieden aan elke Kreeft.

 Kortom: op bijna elk moment is er voor de Kreeft iets moois in het vat. Dat zal tot steun zijn bij alles wat zich kan voordoen. Er zijn speciale gevallen die ik hier wil vermelden zoals degene die op of rond 2 juli is geboren met de Zon op 10graden 27minuten Kreeft. Diegene heeft in 2013 al voorproefjes van Uranus-Pluto en Jupiter combinaties gehad en krijgt in het eerste kwartaal te maken met het sluitstuk. Daarbij komt Jupiter dan 2 keer langs. De Kreeft van 2 juli zit middenin een hectische periode, waarbij hulp, steun en een positieve blik op de toekomst van pas komen! Lindsay Lohan is een van die Kreeften.

PS Omdat het vierkant tussen Uranus en Pluto in het bijzonder de Kreeften raakt die geboren zijn tussen 30 juni en 8 juli is het advies aan hen om daar meer over te lezen: http://www.astromarkt.net/2014/ Uranus-Pluto duidt (samen met meer aanwijzingen in die richting) op nervositeit door belangrijke veranderingen.

TERUG NAAR BOVEN

LEEUW 2014

Sommige Leeuwen hebben in de komende twee jaar drie keer de wind mee. Dat zijn de Leeuwen die geboren zijn tussen 4 en 15 augustus (met de Zon tussen 12.6 en 22.6 graden Leeuw). Zij krijgen liefst drie keer een transit van Jupiter over de zon. De juli Leeuwen moeten het met minder toe. Jupiter komt over hun zon tussen medio juli 2014 en 26 augustus 2014. Zoals je hierboven kunt lezen, brengt Jupiter voordeel, succes en optimisme met zich mee. Het enig risico is dat je dan te gul wordt of te veel uit gaat geven. Ook krijg je gedonder in de glazen (Jupiter is symbool van onweer) als je vals speelt, maar dat doet een Leeuw natuurlijk niet! 

De late Leeuw (geboren op of na 15 augustus met de Zon hoger dan 22,6 Leeuw) moet geduld oefenen. Die komt pas in juli 2015 aan de beurt! Toch hoeft ook deze Leeuw niet te treuren. Venus staat in hun verjaardagshoroscoop van 2014 samen met Jupiter. Venus-Jupiter verdubbelt plezier en is voor Leeuwen met trouwplannen de belofte van een heerlijke bruiloft! Wie daar te jong, te oud of te vrijgezel voor is kan met Venus-Jupiter in zijn solaar (de verjaardagshoroscoop) in ieder geval deelnemen aan het feest! 

Maar, Leeuwen die geboren zijn op 17 of 18 augustus hebben op hun verjaardag een samenstand van Venus en Jupiter. Dat vergroot de feestvreugde! Het is ook een gunstig teken voor de nabije toekomst.

Voor alle Leeuwen geldt dat Venus gunstig staat tussen 11 augustus en 6 september (mooi vakantiemoment!), in mei (voor de vroege vogel) en tussen 16 november en 11 december, precies op tijd voor Sinterklaas. 

TERUG NAAR BOVEN

MAAGD 2014

De Maagd wordt in 2014 goed bedeeld door Venus, de planeet van de liefde, schoonheid, vreugde en rust. De Maagd die na 5 september jarig is, mag liefst drie keer ervaren wat een mooie driehoek van Venus betekent. Dat begint al eind november 2013 en duurt tot begin maart. Vervolgens is er een mooi voorjaar van eind mei tot de laatste week van juni. Tenslotte eindigt 2014 nog eens leuk van 10 december tot na nieuwjaar 2015! Op een of andere manier zou de Maagd van deze goede tijden gebruik kunnen maken door in die periodes vakanties te plannen, op zoek te gaan naar de liefde of op andere manier het sociale leven een boost te geven. Het zijn ook goede tijden voor de kapper en de schoonheidsspecialist!

Maar wat nu als je in het teken Maagd geboren bent VOOR 5 september? Dan mag je meegenieten in september, wanneer Venus in jouw teken staat. Ook een voorjaarsvakantie wordt begunstigd door Venus (in juni). 

Pas vanaf medio augustus 2015 staat Jupiter in Maagd voor de grote sprongen in het leven. Maar de Maagd zou geen Maagd zijn als hij/zij niet het geluk in de kleine dingen waardeert.

TERUG NAAR BOVEN

WEEGSCHAAL 2014 

Het teken Weegschaal start het nieuwe jaar met Mars in eigen teken. Dat wijst voor iedere Weegschaal die op of na 6 oktober is geboren op een nieuwe dosis energie, maar ook op meer agressie en assertiviteit. Voor jezelf opkomen kun je ook als je je vakantiedatum kiest! De meest leuke data daarvoor zijn:

1. 6 maart t/m 5 april (Venus in Waterman, een maand lang rust, plezier of wat je maar wenst op vakantie)

2. eind juni tot medio juli (3 weken lang een driehoek van Venus)

3. 30 september tot 24 oktober (Venus in eigen teken voelt goed)

Weegschalen hechten wel aan 'samen doen', dus als je per se wilt afstemmen met je reispartner, kijk dan welke periodes elkaar overlappen. Ook kun je de data opzoeken die passen bij je progressieve Zonteken (Schorpioen of Boogschutter). Ben je bijvoorbeeld 65 en geboren op 5 oktober, dan zijn  eind november, 25 augustus of 18 mei 2014 mooie dagen om een vakantie te hebben of te beginnen of mooi af te sluiten. 

Voor de grote reis kiest de Weegschaal alleen als de progressieve Zon in Schorpioen, boven de 12de graad staat, of laat in 2014. Je vindt de progressieve zon door het aantal jaren van je leeftijd bij de dag van je geboortedatum te tellen. Je krijgt dan een datum in november of december. Wie bijvoorbeeld is geboren op 29 september en nu 36 is, heeft de progressieve Zon driehoek transit Jupiter in februari 2014 en nog een keer in april. Dat zijn periodes waarin het geluk om de hoek ligt.

PS Omdat het vierkant tussen Uranus en Pluto in het bijzonder de Weegschalen raakt die geboren zijn tussen 1 en 9 oktober is het advies aan hen om daar meer over te lezen: http://www.astromarkt.net/2014/ Uranus-Pluto duidt (samen met meer aanwijzingen in die richting) op nervositeit door belangrijke veranderingen.

TERUG NAAR BOVEN

SCHORPIOEN 2014

Met de ups en downs van zowel Saturnus als Jupiter op de Zon hebben vooral de Schorpioenen die geboren zijn tussen 8 en 22 november meer behoefte dan anders aan wat rust. Die krijgen ze, als ze gebruik maken van de periodes waarin Venus hun teken begunstigt. Dat is bijvoorbeeld in maart (na de 6de), van 18 juli tot en met 10 augustus en van 24 oktober tot 17 november. Ook de decembermaand 2014 kent prettige momenten, vooral na de 10de december. Het allerprettigst is, voor de meeste Schorpioenen, dat Saturnus met nieuwjaar 2015 het astrologisch teken Schorpioen verlaat. Met Saturnus in eigen teken zie je de nadelige en belastende kant van verantwoordelijkheden, hypotheken, leeftijd, ouderschap, ouders en loopbaan. Maar uiteindelijk, als deze periode voorbij is hebben de meesten hun zaken weer op orde gekregen. Net als in 2013 helpt Jupiter in 2014 een handje mee. Jupiter is de planeet van de grote reizen.  Wie tussen 2 en 22 november jarig is en in 2014 zo'n grote reis zou willen maken, heeft een gunstig gesternte. 

Vanaf medio juli 2014 begint Jupiter door het astrologisch teken Leeuw te lopen. Dat geeft de meeste Schorpioen een overdosis zelfvertrouwen. Als ze niet naast hun schoenen gaan lopen en zich aan de regels houden kunnen zij vooruit komen, ook op reis! De Schorpioen die geboren is tussen 15 en 22 november moet even wachten op een tweede ronde van Jupiter, tot juli 2015. Wie rond 8 november is geboren krijgt meermalen de wind in de zeilen met Jupiter! 

Schorpioenen boven de 30 en onder de 60 kunnen met hun progressieve Zon in Boogschutter vanaf de tweede helft van 2014 extra genieten van de positieve richting die Jupiter aan het leven geeft.  

Je eigen horoscoop met de posities van de (geboorte-en progressieve) planeten, Zon, Maan, Zon/Maan midpunt en Ascendant geeft meer inzicht in de 'weersverwachting' voor de Schorpioen. Maar naast het feit dat de serieuze kant van het leven extra aandacht vraagt, zijn er voor de meeste Scorpio's positieve ontwikkelingen in 2014.

TERUG NAAR BOVEN

BOOGSCHUTTER

Er zijn gunstige vooruitzichten in de tweede helft van 2014 voor de Boogschutter die geboren is VOOR 15 december en opnieuw vooruitgang in de eerste 7,5 maanden van 2015 voor de Boogschutter die geboren is tussen 10 en 22 december.  Jupiter is de planeet van veel, vet en vooruit maar! De kans dat behalve de portemonnee ook de buik gevulder gaat worden, zit er dik in. Jupiter staat gunstig in de horoscoop als mensen slagen, promoveren, een jubileum vieren of leuk met pensioen gaan, iets doen om hun gezondheid te verbeteren of domweg tevreden en gelukkig zijn.

Saturnus in Schorpioen maakt de Boogschutter zuiniger dan anders, maar als zij het geld er desondanks voor (over) hebben, kan de Schutter de positieve kant van Jupiter in Leeuw gebruiken voor een reis met glamour (glamcamping mag ook!). 2014 is er een goede tijd voor en het duurt nog jaren (tot november 2018) eer Jupiter weer zo gunstig staat voor het teken Boogschutter! 

Geniet er nog meer van in de volgende periodes:

2 mei t/m 28 mei

12 augustus tm 5 september

16 november t/m 9 december 

Dat zijn de periodes waarin Venus meehelpt om vakanties prettig en leuk te houden. Je kunt natuurlijk ook de progressieve Zon 'inzetten'! De oudere Boogschutter kan dan in maart of oktober 2015 een leuke vakantie beleven. 

Deze 'verwachting' gaat alleen over de prettige tijden voor het astrologisch zonteken Boogschutter. Voor meer informatie over de posities in je horoscoop heb je de geboortehoroscoop en de progressieve horoscoop nodig.  

TERUG NAAR BOVEN

STEENBOK

De Steenbok die is geboren tussen 3 en 18 januari heeft al in de eerste maand van 2014 plezier van Venus in eigen teken. Ze voelen zich dan prettig, ook als ze niet op vakantie of verliefd zijn. De eerder geboren Steenbokken hebben al eerder (in november of december 2013) met Venus genoten van iets leuks of aardigs. Wie tussen 18 en 20 januari jarig is heeft begin maart Venus mee...De meeste Steenbokken zullen het in maart en/of april eveneens naar de zin hebben of kunnen maken. Dan staat hun progressieve Zon gunstig t.o.v. Venus! Ook vanaf eind mei tot de laatste week van juni  is het prettig om met vakantie of uit te gaan. Wie weet wie je dan tegenkomt?:)

Mooie tijden voor vakantie, rust en liefde zijn er voor de Steenbok eveneens in september en vanaf 10 december 2014. 

Met Jupiter in het tegenovergestelde teken (Kreeft) kan de Steenbok het succes en geluk van of door anderen (mee-)beleven. Het is een beetje twijfelachtig of er veel voor de Steenbok zelf inzit in 2014. Gelukkig is een mens geen astrologisch teken en kan de eigen horoscoop ook succesmomenten en periodes voor grote reizen, ontwikkelingen of vooruitgang aangeven. De oudere Steenbok kan zich bovendien gesteund weten door de positie van Jupiter in Kreeft. Wie bijvoorbeeld op 1 januari 1954 is geboren heeft begin maart 2014 Jupiter in een mooie driehoek met de Zon. Jupiter's driehoeken dragen bij aan succes, tevredenheid en verbeteringen op het gebied dat de horoscoop aangeeft. Begin augustus 2014 is zo'n moment voor de op 30 december 1929 geboren Steenbok. 

PS Omdat het vierkant tussen Uranus en Pluto in het bijzonder de Steenbokken raakt die geboren zijn tussen 30 december en 6 januari is het advies aan hen om daar meer over te lezen: http://www.astromarkt.net/2014/ Uranus-Pluto duidt (samen met meer aanwijzingen in die richting) op nervositeit door belangrijke veranderingen.

TERUG NAAR BOVEN

WATERMAN

De beste momenten voor de liefde, de vrede en de vakantierust voor Waterman vallen in de volgende perioden in 2014:

  • 5 maart t/m 5 april

  • 24 juni t/m 18 juli

  • 30 september t/m 22 oktober

De keuze voor de Waterman wordt nog uitgebreider als de Waterman kijkt naar de progressieve Zon (geboortedatum+leeftijd=nieuwe datum=nieuw sterrenbeeld). Afhankelijk van de leeftijd komen er dan de tijden voor het teken Vissen of Ram (voor de oudere Waterman) bij. Wie bijvoorbeeld is geboren op 26 januari en nu 55 is, kijkt bij de Ram (22 maart) en kan dan het best in de tweede helft van juli een grote reis plannen, terwijl ca. 12/13 augustus een prettig moment midden in de zomerakantie kan zijn. Laat je reisplannen niet verpesten door dit bericht, want je individuele horoscoop kan verrassend aangeven dat je kunt gaan wanneer JIJ wilt! Gelukkig maar, want voor de Waterman is vrijheid, blijheid!

Het teken Waterman komt pas in september 2016 erg gunstig ten opzichte van de reisplaneet Jupiter te staan, maar dan ook ERG gunstig. 

TERUG NAAR BOVEN

VISSEN

Het mooie leven voor de Vissen die geboren zijn in maart, begint in 2014 al eerder dan rond 6 april, als Venus in eigen teken komt. De maart Vissen hebben nl. Jupiter in Kreeft mee. De driehoek die Jupiter met de zon van de Vissen van maart maakt, staat symbool voor vooruitgang, reizen, ontwikkeling, succes en alles wat met uitbreiding, meeer en nog meer te maken heeft. Geniet in het eerste halfjaar van 2014 van dit gunstige gesternte en plan in die periode grote reizen of verblijven in het buitenland. Ook de februari Vissen plant vakanties bij voorkeur na de eerste week van april en voor de tweede mei. 

Voor prettig gezelschap, een mooie omgeving en rust kiest de Vissen 19 juli t/m 11 augustus uit. Van 24 oktober tot en met 16 november 2014 is het ook een goede tijd voor de Vissen.

Oudere Vissen (ouder dan 60) hebben het ook leuk in juni en september. De Vissen die is geboren op 7 maart heeft vooral rond de 15de mei 2014 de wind mee, ook op reis. 

Dit bericht geldt alleen voor de goede (en nog betere) tijden voor het sterrenbeeld Vissen. Je eigen horoscoop en tegelijk plaatsvindende andere transits scheppen een completer beeld van 2014. Maar hoe dan ook kun je met het bovenstaande tijdig op weg naar de plek of man/vrouw van jouw keuze !

TERUG NAAR BOVEN